Over Mij

 

De vrouw achter MirandaEnergie. Een vat vol met tegenstellingen, dat is eigenlijk de beste korte beschrijving van deze moeder, vriendin, (salsa/bachata) danseres, dierenliefhebster en (voormalig) bedrijfsjurist. Warm maar soms scherp, gevoelig maar analytisch, lief maar ook spiegelend en confronterend. 

 

Achtergrond

Vanuit mijn achtergrond in het bedrijfsleven weet ik als geen ander hoe lastig het soms is om te schakelen vanuit het hoofd naar je hart. Sterker nog, mijn onbewuste getreuzel om het te doen leverde mij een burn-out op, de beste spiegel ever. Deze ervaring, mijn magnetisme, de Malva opleiding én een enorme nieuwsgierigheid en verlangen om jou te helpen  stellen mij in staat jouw persoonlijke energie-puzzel te leggen. Enne….doe niet als ik, wacht niet op die burn-out. Het kan echt eerder. Je lichaam fluistert het je in.

 

Dit ben ik !

Als meisje een dromer met een hang naar paarden, sprookjes en draken, maar al snel heb ik leren landen om mijn ‘mannetje’ te gaan staan thuis, tijdens mijn rechtenstudie en later in het bedrijfsleven. Tijdens de 24 jaar dat ik vervolgens in het harde juridische wereldje rondwaarde, trouwde, kinderen kreeg en weer scheidde, had mijn moeder een goed bezochte drogisterij in Gorinchem waar zij de één na de ander hielp om op een zo natuurlijk mogelijke manier weer gezond in het leven te gaan staan. Haar inzichten in voeding en natuurlijke supplementen en vitamines beklijfden bij mij in stijgende mate, maar het kwam geen  moment in me op om daar ook zelf iets mee te gaan doen. Dat veranderde toen mijn lichaam en hoofd mij blokkeerden. Eerst een frozen shoulder (en maar doorgaan…) en vervolgens een burn-out. Sommige mensen leren het op de harde manier, zo ook ik. Ik wil het je graag besparen…

 

Voor jou

Het is mijn grootste wens om jouw energie weer te laten stromen en daarmee je gezondheid te verbeteren. Ik wil naar je luisteren, naar de inhoud, maar ook naar de woorden die je mond niet uitspreekt. Mijn intern kompas en handen zijn daarbij mijn grootste instrument en omdat die alleen werken als we ons beiden op ons gemak voelen, zal dat tijdens een eerste behandeling mijn ‘doel’ zijn. Ik heb geen oordeel, jouw verhaal kun je volkomen veilig vertellen. Alles is bespreekbaar.