pexels-anete-lusina therapeut voeten-5240642

Malvatherapie biedt ondersteuning bij onder andere:

→chronische (pijn)klachten

→stressgerelateerde en burn-out klachten

→depressie, PSS, PTSS klachten

→maag- en darmklachten

→artrose, artritis, fybromyalgie

Behandelingen:

Losse behandeling van 1,5 tot 2 uur: € 100,-

Reeks van 5 behandelingen van 1,5 tot 2 uur elk: €400,- (€80 per behandeling)

IMG20230514143230
IMG20230514143607

MINIRETRAITE

Al dan niet in combinatie met een behandeling biedt MirandaEnergie op de locatie ’t Uilennest ook de yurt aan voor een mini-retraite, voor één persoon. Even helemaal bijkomen van het hectische leven thuis en op het werk, zonder prikkels van televisie, telefoon en andere schermen en/of afleidingen. De yurt biedt uiteraard een hele basic comfort aan, dus is niet geschikt voor luxe overnachtingen en heeft geen badkamer of keuken. What you see is what you get: een betoverende ronde ruime ’tent’ met ramen en koepel, warm gestookt door een houtkachel die weliswaar voor je aangestoken wordt, maar je zelf moet blijven aanvullen met hout dat voor je klaar staat. Wassen doe je met water opgewarmd op de kachel en naar het toilet gaan buiten in het houten ‘Eco-huisje’. Er is geen wifi, en de ontvangst van je mobiele telefoon op basis van je data gaat ook echt een uitdaging worden. Dit is echter precies de bedoeling: loskomen, loslaten, niet bereikbaar zijn, terugkeren naar wie jij bent. Weer eens luisteren naar de fluisterende stem van je lijf, nadat je een behandeling van Miranda hebt ontvangen, zitten bij het vuur, met een blocnote in de ene hand en een kop thee in de andere hand. Er ligt materiaal om aan het tekenen te slaan en een vel leeg papier is altijd voorhanden. Het eten is eenvoudig, maar voedend & puur: er wordt je ’s avonds een kop zelfgemaakte verse soep gebracht en in de ochtend kun je kiezen voor warme pap met appel of speltbrood en/of griekse yoghurt en een vers eitje. De elementen hebben rond de yurt vrij spel: wind, regen en sneeuw zijn in de winter je metgezellen en in de zomer geniet je van de geluiden van de dieren om je heen (alhoewel in april/mei de pauwen nog wel eens luid kunnen worden).

Investering van een mini-retraite:

ma-do € 150,- inclusief behandeling, hout, handdoeken, beddengoed, soep en ontbijt,  € 100,- zonder behandeling

vr-zo € 200 inclusief behandeling, hout, handdoeken, beddengoed, soep en ontbijt, € 150,- zonder behandeling

IMG20240108121509

Overig aanbod:

Workshop: Leer je energetisch lichaam kennen

In geval van interesse organiseer ik voor een groep van maximaal 8 á 10 personen een workshop waarin je kennis maakt met je energetisch lichaam: de chakra’s, de meridianen, wat deze voor invloed hebben op je organen en je psychische gesteldheid (en andersom) en hoe je deze gezond houdt of weer gezond kan maken. Een leerzaam avondje aan de slag met collega’s, vriend(inn)en of familie in de fijne omgeving van de yurt, inclusief hout,  thee en iets lekkers en persoonlijke adviezen en tips waarmee je thuis aan de slag kan.

Kosten: € 25,- per persoon, de workshop kan doorgaan met een minimum van 4 personen en duurt ca. 2 uur.

img20230514143235

Yurtverhuur voor vrije geesten:

Met plezier & enthousiasme stellen wij onze Mongoolse yurt hier op het Uilennest in de bossen van Essen-Wildert ter beschikking. We willen deze plek delen met meer vrije geesten!

Ben jij iemand die net als wij een vrijere nieuwe wereld wilt creëren en draag je bij aan groei van bewustzijn en vreugde? Zoek je een unieke plek om ceremonies en/of sessies te faciliteren? Dan is deze plek wellicht iets voor jou!

De prachtige yurt heeft een oppervlakte van 35m2 en is geschikt voor kleine groepen van vier tot tien personen, afhankelijk van de activiteit. Er is water, elektriciteit, een kachel binnen, een firepit buiten en een ecotoilet.

Bij de juiste match is veel mogelijk. In beginsel is de yurt alleen in de avonduren (circa 18-23uur) beschikbaar.

Tarieven:

Weektarief: €50 (1-4 personen)
Extra personen: €10 p/p

Weekendtarief: €70 (1-4 personen)
Extra personen: €10 p/p

Prijzen zijn inclusief hout en water en een grote kan thee.
Prijzen zijn exclusief schoonmaakkosten yurt en eco-toilet (€25, maar je mag het ook zelf doen!)