Ik wil graag met je samenwerken naar een blij(er) lijf, en een blije(re) kijk op het leven!

Op welke manier gaat MirandaEnergie te werk?

Gratis kennismaking en eerste afspraak

Indien je dit prettig vindt hebben we eerst een vrijblijvend en kosteloos gesprek van een half uur, online of op locatie. Dan kun je kennis maken met mij, eventueel met de prachtige yurt in het bos waarin je behandeld gaat worden en vertellen over je klachten. Ik zend je na dit gesprek indien je kiest voor een behandelingenreeks, een formulier waarin je nog nadere informatie geeft over de klacht, maar ook over je gewoontes, gezondheidsgeschiedenis en andere bijzonderheden. Aan de hand daarvan bereid ik me voor op de eerste ‘echte’ afspraak, de anamnese, waarin we nader ingaan op jou en je klachten en het formulier dat je me gezonden hebt. Dan is het tijd voor een eerste behandeling en maak je kennis met mijn handen en je ‘energielichaam’. Je reis naar een betere gezondheid is begonnen!

Tweede en volgende afspraken

Na de eerste afspraak waarin de anamnese is afgenomen, stel ik een behandelplan op dat ik met je doorneem. Als je er akkoord mee gaat gaan we daarmee samen aan de slag. Na een reeks van circa 5 á 6 behandelingen zullen er zaken in beweging worden gezet; een proces dat vaak domweg tijd nodig heeft. We bekijken samen wanneer we een eventuele tweede reeks en daarna derde of vierde reeks laten volgen. Het is echter niet mijn bedoeling jou eindeloos behandelingen te geven. De bedoeling is dat jij en je lichaam zelf de balans kunnen gaan houden. Een behandeling kost € 100 inclusief BTW en duurt circa anderhalf tot 2 uur, in het begin vaak wat langer en latere behandelingen wat korter.

Ervaar de magie van een yurt in het bos

Ja, je leest het goed: de behandelingen vinden plaats in een Mongoolse YURT! Alleen al deze magische plek in het bos is een ervaring op zich. Een yurt is rond, waardoor de energie heel anders is dan in een gebouw, en de plek in het bos maakt dat jij je helemaal kunt ontspannen, helemaal los van de hectische stad. In de winter brandt de houtkachel, wat de beleving uniek maakt. Het hele jaar rond zie je de seizoenen door de grote ramen en het koepelglas voorbij trekken. Grote kans dat als je vanuit hier een wandeling maakt richting de Kalmthoutse heide, je een hert tegenkomt. Een bezoek is dus echt een moment voor jezelf. Het nodigt je uit om even helemaal daar te zijn waar je bent, en met wie je bent. Wie JIJ bent.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

“Éen behandeling is géén behandeling.” Deze eerste (Malva)les is in mijn praktijk waarheid gebleken. Wat jij in je leven mogelijk hebt opgebouwd aan belastende lagen en klachten, kan niet met één behandeling, of zelfs maar met een eerste reeks direct ‘opgelost’ worden. Sommige mensen voelen na één behandeling wel al iets verschuiven, anderen pas na de vierde of vijfde keer. Dat hangt natuurlijk helemaal af van de aard van je klacht, maar ook van je instelling en houding: in hoeverre wil jij beter worden? In hoeverre durf jij jezelf aan te kijken? Gewoontes en patronen te veranderen? En het hangt af van de klik met mij: voel je je veilig bij mij? Ben ik de persoon naar wie je je open kunt stellen?

Gebeurt er na een keer of vier, vijf behandelen helemaal niets, dan kunnen we wel stellen dat het niet voor je werkt.

100% vertrouwelijk

Of dit nu per e-mail, appje of tijdens een behandeling aan mij gegeven is, jouw persoonlijke gegevens in combinatie met wat je met mij deelt zullen nooit aan derden worden verstrekt. 

Aangesloten bij de beroepsvereniging voor Malvatherapeuten NL en opname register Naturo vzw (België) aangevraagd