Ik wil graag met je samenwerken naar:

Inzicht in wat je klacht je vertelt

Vermindering of verbetering van je klacht

Nieuwe energie

Afscheid van je negatieve emoties of beperkende gedachten

Het gevoel dat het leven weer voor je kan gaan stromen in het algemeen!

Op welke manier gaat MirandaEnergie te werk?

Gratis kennismaking en eerste afspraak

Indien je dit prettig vindt hebben we eerst een vrijblijvend en kosteloos gesprek van een half uur, online of op locatie. Dan kun je kennis maken met mij, eventueel met de prachtige yurt in het bos waarin je behandeld gaat worden en vertellen over je klachten. Ik zend je na dit gesprek indien je kiest voor een behandelingenreeks, een formulier waarin je nog nadere informatie geeft over de klacht, maar ook over je gewoontes, gezondheidsgeschiedenis en andere bijzonderheden. Aan de hand daarvan bereid ik me voor op de eerste ‘echte’ afspraak, de anamnese, waarin we nader ingaan op jou en je klachten en het formulier dat je me gezonden hebt. Dan is het tijd voor een eerste behandeling en maak je kennis met mijn handen en je ‘energielichaam’. Je reis naar een betere gezondheid is begonnen!

Tweede en volgende afspraken

Na de eerste afspraak waarin de anamnese is afgenomen, stel ik een behandelplan op dat ik met je doorneem. Als je er akkoord mee gaat gaan we daarmee samen aan de slag. Na een reeks van circa 5 á 6 behandelingen zullen er zaken in beweging worden gezet; een proces dat vaak domweg tijd nodig heeft. We bekijken samen wanneer we een eventuele tweede reeks en daarna derde of vierde reeks laten volgen. Het is echter niet mijn bedoeling jou eindeloos behandelingen te geven. De bedoeling is dat jij en je lichaam zelf de balans kunnen gaan houden. Een behandeling kost € 100 en duurt circa anderhalf tot 2 uur, in het begin vaak wat langer en latere behandelingen wat korter.

Hoe kan ik mijzelf helpen?

Jijzelf bent de grootste sleutel tot je gezondheid. Je houding ten opzichte van je gezondheid, de symptomen die je hebt en je bewustzijn van wat je doet, voelt, denkt, eet, ademt zijn van cruciaal belang. Vaak willen we graag snel af van de klachten. Je helpt jezelf in de eerste plaats door te accepteren dat helen tijd kost. Tijdens en na afloop van de behandelsessies reik ik je oefeningen en tips aan op een heel breed gebied variërend van kruiden tot edelstenen, ademhalingsoefeningen en kennis over je klacht waarmee jij aan de slag kunt. Hoe meer jij je klacht omarmt en ‘er naast’ gaat zitten, hoe eerder jij je genezing in gang zet. “Niets gaat ooit weg voordat het ons geleerd heeft wat we moeten weten” is een bekend gezegde van Pema Chödrön waar de Malvaleer helemaal bij aansluit.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

“Éen behandeling is géén behandeling.” Deze eerste (Malva)les is in mijn praktijk waarheid gebleken. Wat jij in je leven mogelijk hebt opgebouwd aan belastende lagen en klachten, kan niet met één behandeling, of zelfs maar met een eerste reeks direct ‘opgelost’ worden. Sommige mensen voelen na één behandeling wel al iets verschuiven, anderen pas na de vierde of vijfde keer. Dat hangt natuurlijk helemaal af van de aard van je klacht, maar ook van je instelling en houding: in hoeverre wil jij beter worden? In hoeverre durf jij jezelf aan te kijken? Gewoontes en patronen te veranderen? En het hangt af van de klik met mij: voel je je veilig bij mij? Ben ik de persoon naar wie je je open kunt stellen?

Gebeurt er na een keer of vier, vijf behandelen helemaal niets, dan kunnen we wel stellen dat het niet voor je werkt.

100% vertrouwelijk

 

Of dit nu per e-mail, appje of tijdens een behandeling aan mij gegeven is, jouw persoonlijke gegevens in combinatie met wat je met mij deelt zullen nooit aan derden worden verstrekt. 

Klik hier voor de algemene voorwaarden