Malvatherapie

Een Holistische Benadering voor Balans en Welzijn

 

Malvatherapie is een vorm van energetische therapie die zich richt op het herstellen van de natuurlijke balans in lichaam en geest. Deze holistische benadering, gebaseerd op eeuwenoude kennis van Farao’s uit Egypte en monniken uit India biedt een diepgaande manier om onverklaarbare klachten te begrijpen en te behandelen.

 

Wat is Malvatherapie?

Malvatherapie is ontstaan uit eeuwenoude geneeswijzen en is gericht op het herstellen van de energetische balans in het lichaam. Deze therapie maakt gebruik van de kracht van natuurlijke elementen en energie, van instrumenten als de Ankh en de Kosmische schijf tezamen met het magnetisme van de therapeut om fysieke, emotionele en spirituele klachten aan te pakken. Het is een non-invasieve en complementaire benadering die goed samenwerkt met andere medische behandelingen.

Voor Wie Is Malvatherapie Geschikt?

Malvatherapie is geschikt voor mensen die te maken hebben met uiteenlopende klachten, waaronder:

  • stress
  • angst
  • vermoeidheid
  • chronische pijn
  • slaapproblemen, en meer

 

Het is een veelzijdige therapie die zowel preventief als curatief kan worden ingezet. Het richt zich op het herstellen van de energiestroom in het lichaam, waardoor het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd.

energetische therapie

De Voordelen van Malvatherapie

  • Natuurlijke Genezing: Malvatherapie maakt gebruik van de helende krachten van de natuur en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
  • Diepgaande Ontspanning: Het bevordert diepe ontspanning, vermindert stress en helpt bij het loslaten van emotionele blokkades.
  • Persoonlijke Groei: Malvatherapie ondersteunt niet alleen de behandeling van klachten, maar ook persoonlijke groei en bewustwording.
  • Complementaire Aanpak: Het kan samen met andere medische behandelingen worden gebruikt om de algehele gezondheid te verbeteren.
malvatherapie

Neem Vrijblijvend Contact Op!

 

Ontdek de helende kracht van Malvatherapie en ervaar de voordelen voor jezelf. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op en start jouw reis naar welzijn en balans. Laat Malvatherapie je begeleiden op de weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Dit ben ik!

In mijn jeugd was ik een dromerig meisje met een diepe liefde voor paarden, sprookjes en draken. Maar al snel ontwikkelde ik de veerkracht om mijn mannetje te staan, zowel thuis als tijdens mijn rechtenstudie en latere carrière in het bedrijfsleven. Gedurende 24 jaar bewoog ik me in de veeleisende wereld van de juridische sector. In die tijd trouwde ik, kreeg kinderen en ging ik weer scheiden.

Tijdens deze periode runde mijn moeder een drukbezochte drogisterij in Gorinchem, waar ze anderen op een natuurlijke wijze hielp om hun gezondheid te herstellen. Haar inzichten over voeding en natuurlijke supplementen maakten steeds meer indruk op mij. Toch had ik nooit gedacht dat ik zelf iets met deze kennis zou gaan doen. Dat veranderde drastisch toen mijn lichaam en geest hun grenzen bereikten. Eerst kreeg ik te maken met een bevroren schouder (en ik bleef maar doorgaan…) en daarna volgde een burn-out.

 

Malvatherapie

Soms moeten mensen de harde levenslessen aan den lijve ondervinden, en ik was geen uitzondering. Dit veranderde toen Malvatherapie op mijn pad kwam, een holistische benadering die helpt om jouw innerlijke balans te herstellen en je gezondheid te verbeteren. Ik wil jou graag behoeden voor dezelfde moeilijkheden en je begeleiden op de weg naar welzijn en innerlijke rust.

Malvatherapie

Het is mijn diepste verlangen om jouw energie weer in beweging te brengen en op die manier je algehele welzijn te bevorderen, met behulp van Malvatherapie. Ik wil niet alleen naar de woorden luisteren die je uitspreekt, maar ook naar de betekenis die verscholen ligt achter wat onuitgesproken blijft. Mijn innerlijke kompas en mijn handen zijn mijn voornaamste instrumenten in dit proces. Tijdens onze eerste sessie zal mijn voornaamste doel zijn om ervoor te zorgen dat jij je op je gemak voelt, want deze hulpmiddelen werken het beste als we beiden een gevoel van vertrouwen delen.

Het is belangrijk te benadrukken dat ik geen oordeel heb; je kunt je verhaal bij mij volledig veilig delen. Niets is te groot of te klein om besproken te worden in het kader van Malvatherapie.