Hoe je lichaam energetische blokkades kan opruimen – een interview met Elke Vermeire van Gutness

Met mijn hoofd weet ik het allemaal wel. Ik weet eigenlijk best veel met mijn analytische en kritische verstand. Het ding is dat mijn lichaam het nog niet altijd weet. Je komt pas tot energetische doorbraken wanneer er niet enkel een mentaal begrijpen, maar ook een lichamelijk geloof is. Geloven is hier niet godsdienstig bedoeld maar gaat over de programmering van de energie in onze lichaamscellen. Ik ontdekte namelijk dat heel wat inzichten over het verleden niet altijd meteen tot “bevrijding” hebben geleid omdat mijn lichaam in overlevingsmodus bleef. Het oude programma zat nog in mijn cellen. Ik vroeg aan energetische healer Miranda ( van MirandaEnergie) om ons in deze blog alles te vertellen over het helen en opruimen van blokkades in ons lichaam. Blokkades die in het aura, de chakra’s en de meridianen kunnen ontstaan en via magnetisme, de Ankh en de Kosmische Schijf kunnen opgeruimd worden.”

Lees het volledige interview met Elke hier

Geen reactie's

Geef een reactie